Бързи и сигурни парични преводи, навсякъде по света

Банка ДСК предлага експресни международни парични преводи чрез системата MoneyGram, която позволява на клиентите да получат и изпращат пари бързо и сигурно.

Достъпни, сигурни и удобни вътрешни и международни преводи

Международните парични преводи на MoneyGram са достъпна и удобна алтернатива на традиционните банки и кредитни карти, която позволява на хората сигурно и надеждно да изпращат и получават пари по целия свят. Като световен лидер в услугите за парични преводи, мрежата на MoneyGram с повече от 321 000 агенти в 200 страни прави лесно намирането на място, близо до вас, откъдето можете да получите или изпратите пари.

Услуга за същия ден - бърза и надеждна

MoneyGram прави лесно изпращането и получаването на пари, когато нещо неочаквано се случи или искате бързо да изпратите сума като подарък. Вашите пари ще пристигнат до 10 минути, в зависимост от работното време на локалния офис, който изберете.

Такси на MoneyGram за парични преводи

За да изпратите пари

1. Посетете едно от поделенията на Банка ДСК предлагащи услугата MoneyGram. Като изпращач на превода, можете да изберете вида валута за изпращане и получаване, в зависимост от Вашето местонахождение и това на получателя. (Списък от поделения на Банка ДСК).
2. След обработка на нареждането за превод ще получите документ, съдържащ детайли за превода и уникален референтен номер.
3. Информирайте получателя за точната сума, която да очаква, както и референтния номер, който ще е необходим за получаване на парите.

За да получите пари

1. Изпращачът ще Ви информира каква сума да очаквате, както и за референтния номер на превода.
2. Преди да отидете в едно от поделенията на Банка ДСК, което предлага услугата не забравяйте да вземете необходимия документ за самоличност*.
3. Служителят ще въведе Вашите данни в системата и ще се увери, че парите са на разположение преди да ви изплати сумата.
4. Валутата, в която ще бъде изплатена сумата, се определя от Изпращача при изпращане. Изплащане на суми в различна валута е възможно само в някои локации и зависи от наличностите на тази валута в момента на получаване.

*Необходимо е да удостоверите своята самоличност като предоставите един от следните документи с валиден срок: паспорт, лична карта или шофьорска книжка.

ДСК Директ

Интернет банкиране

Запази час

За консултация

Клонова мрежа и банкомати

 
Банкирай удобно с мобилното банкиране
  • Управлявайте вашите средства
  • Нареждайте преводи
  • Плащайте битови сметки
DSK Smart

Finance

 

Мобилно банкиране

Банкирай удобно с мобилното банкиране
  • Управлявайте вашите средства
  • Нареждайте преводи
  • Плащайте битови сметки
DSK Smart

Finance

Време след което ще бъде показан мобилният банер (в секунди):

5